Creatuinen uit Venlo voor het onderhoud van uw kantoortuin

CONTACT

Bedrijfsplanten onderhouden of een schitterende buitenruimte realiseren bij uw kantoorpand? Creatuinen in Venlo zorgt voor een optimale kantoortuin. Van snoeien, maaien en bemesten tot het verwijderen van onkruid, wij zorgen ervoor dat uw kantoor helemaal opbloeit. We werken zowel op contractbasis als op afspraak.

Over zakelijk tuinonderhoud

Een bedrijfstuin vraagt om de juiste verzorging. Voor een optimaal resultaat is het belangrijk om uw kantoortuin regelmatig te laten snoeien en/of leiden. Zo kunnen bezoekers en mogelijke klanten volop genieten van de planten, bomen en een egaal groen gazon. We verwijderen dan ook onkruid, we maaien, bemesten, verticuteren en we verwijderen mos. 

Ook de bestrating is een belangrijk onderdeel van de buitenomgeving van uw bedrijfspand. Voor een nette look kunnen we voor algenbestrijding zorgen. Ook ongedierte heeft geen kans na een onderhoudsbeurt door Creatuinen Hoveniersbedrijf. 

 

Zijn de planten of bomen in uw bedrijfstuin toe aan vervanging? We komen graag bij u langs om u hierover te adviseren en de nieuwe beplanting te leveren. We werken zowel met onderhoudscontracten als op afspraak. U kunt zelf kiezen wat het beste bij u (en uw bedrijf) past.

Een afspraak maken

U kunt bij Creatuinen terecht voor:

Snoeien heg

Regelmatig snoeien

Door regelmatig te snoeien en planten of bomen goed te leiden, ziet de buitenruimte van uw kantoor er optimaal verzorgd uit. We zorgen voor de mooiste groei en bloei. 

Verwijderen onkruid

Onkruid verwijderen

Onkruid kan snel grote delen van uw gazon of border bedekken wanneer het niet tijdig wordt verwijderd. We zorgen voor effectief onderhoud en daarmee een strak aanzicht van uw bedrijfspand.

Maaien van gazon

Gazon maaien

Een groen, mooi onderhouden gazon doet veel voor de uitstraling van uw tuin of bedrijfspand. We maaien snel en vakkundig.

Bestrijding algen

Algenbestrijding

Schone bestrating zorgt voor een prachtig aanzicht van uw bedrijfspand. Wanneer u last heeft van algen zorgen wij voor effectieve bestrijding. Zo is uw entree weer representatief.

Het bemesten van grond

Bemesten

Voor een optimale vruchtbare bodem is bemesten soms gewenst of noodzakelijk. We leveren de materialen en zorgen voor het gewenste resultaat. 

Het bestrijden van ongedierte

Ongediertebestrijding

In het geval van ongedierte in uw bedrijfstuin of buitenruimte, helpen we u snel en doelgericht. Zo kunt u zorgeloos uw gasten, klanten of cliënten ontvangen in elke ruimte.

Planten vervangen

Vervangen van planten

Indien uw planten aan vervanging toe zijn, levert Creatuinen snel de planten die uw tuin of kantoorruimte weer nieuw leven inblazen. 

Voor zakelijk tuinonderhoud neemt u contact op met Creatuinen in Venlo

Contact opnemen