Tuinonderhoud door Creatuinen in regio Venlo en Roermond

CONTACT

Voor een schitterende tuin waarin uw groen optimaal groeit en bloeit, kunt u tuinonderhoud inhuren bij Creatuinen in Venlo. We zorgen voor de juiste bewatering, verwijderen onkruid en snoeien, maaien en bemesten waar nodig. We werken zowel op contractbasis als op afspraak.

Tuinonderhoud: onze diensten

Elke tuin heeft verzorging nodig. Om de planten en bomen mooi uit te laten komen, dienen deze bijvoorbeeld regelmatig gesnoeid en/of geleid te worden. Daarnaast vergt een stralend groen gazon ook voldoende aandacht. We verwijderen onkruid, maaien, bemesten, verticuteren en verwijderen mos.

Heeft u bestrating in uw tuin? Dan kunnen we waar nodig voor algenbestrijding zorgen. Eventueel ongedierte kunnen we eveneens effectief bestrijden.

Zijn planten of bomen in uw tuin toe aan vervanging? Dan adviseren we u hier graag over en leveren we het groen dat u wenst. U kunt met Creatuinen rekenen op totaalonderhoud.

We werken met onderhoudscontracten of op afspraak. U kunt zelf kiezen wat u het prettigst vindt. 

Een afspraak maken

U kunt bij Creatuinen terecht voor:

Regelmatig snoeien

Regelmatig snoeien

Door regelmatig te snoeien en planten of bomen goed te leiden, heeft u er langer plezier van. We zorgen voor optimale groei en bloei. 

Onkruid verwijderen

Onkruid verwijderen

Onkruid kan snel grote delen van uw gazon, border of tuin bedekken wanneer het niet tijdig wordt verwijderd. We zorgen voor effectief onderhoud.

Gazon maaien

Gazon maaien

Een groen, mooi onderhouden gazon doet veel voor de uitstraling van uw tuin of pand. We maaien snel en vakkundig.

Effectieve algenbestrijding

Algenbestrijding

Schone bestrating zorgt voor een prachtig aanzicht voor uw voortuin, hof of terras. Wanneer u last heeft van algen zorgen wij voor effectieve bestrijding.

Bemesten van uw tuin

Bemesten

Voor een optimale vruchtbare bodem is bemesten soms gewenst of noodzakelijk. We leveren de materialen en zorgen voor het gewenste resultaat.

Effectieve ongediertebestrijding

Ongediertebestrijding

In het geval van ongedierte in uw tuin of buitenruimte, helpen we u snel en doelgericht. Zo kunt u zorgeloos genieten van het buiten zijn.

Vervangen van planten

Vervangen van planten

Indien uw planten aan vervanging toe zijn, levert Creatuinen snel de planten die uw tuin weer nieuw leven inblazen. 

Neem voor vakkundig tuinonderhoud contact op met Creatuinen in Venlo

Contact opnemen