Laat uw kantoorplanten onderhouden door Creatuinen uit Venlo

CONTACT

Een tuin aanleggen is een vak apart. Creatuinen Hoveniersbedrijf uit Venlo heeft door de jaren heen veel ervaring opgedaan en weet daardoor raad met vrijwel elke kantoortuin. We realiseren graag de kantoor- of bedrijfstuin die u wenst en leveren alle benodigde werkzaamheden en materialen. 

Neem contact met ons op

De aanleg van kantoortuinen

Bij Creatuinen Hoveniersbedrijf zijn de wensen van de klant het belangrijkst, of het nu gaat om particuliere klanten of bedrijven. Gezonde, sterke planten en een fijne kantoortuin vormen een belangrijk visitekaartje voor uw bedrijf. Daarom zorgen we ervoor dat uw bedrijfstuin of buitenruimte de professionaliteit uitstraalt die bij u past. We zorgen daarbij voor alle voorkomende werkzaamheden en daarnaast leveren we alle benodigde materialen.

Bij Creatuinen worden we geholpen door leveranciers die hoogwaardige producten van kwaliteit leveren. Zo zorgen we ervoor dat alles wat te maken heeft met uw kantoor- of bedrijfstuin piekfijn in orde is. 

Voor een optimale dienstverlening werken we samen met een uitgebreid professioneel netwerk van bedrijven voor onder andere grondverzet, boomchirurgie, beregeningsinstallaties, elektra en metselwerk. 

U kunt bij Creatuinen ook terecht voor:

Grondverzet

Is er een uitgraving of ophoging nodig voor de aanleg van uw bedrijfstuin? We werken samen met de juiste partner om uw kantoorterrein tuinklaar te maken.

Boomchirurgie icoon

Boomchirurgie

Heeft u een beschadigde of verwonde boom in uw bedrijfstuin? Creatuinen heeft het juiste netwerk om uw boom effectief te kunnen behandelen.

Beregeningsinstallaties

Groot gazon of moestuin? We leveren professionele beregeningsinstallaties zodat uw bedrijfstuin te allen tijde de juiste hoeveelheid water krijgt om te blijven stralen.

Elektra

Ook voor licht in uw bedrijfstuin en correct aangesloten en veilig afgewerkte elektriciteitspunten in de buitenomgeving van uw kantoor levert Creatuinen de gewenste oplossing.

Metselwerken

Een muur, schuur of ander metselwerk in uw bedrijfstuin wordt door ons ook op vakkundige wijze verzorgd. Zo krijgt uw kantoortuin de precieze uitstraling en functionaliteit die u wenst. 

Voor de aanleg van de perfecte kantoortuin voor uw bedrijf belt u Creatuinen Hoveniersbedrijf

Contact opnemen